Jak si pochutnat
Nebudeme se nyní zabývat obecně gurmánstvím, ale konkrétně oblastí horkých nápojů a to konkrétně pitím černého potěšení mnoha lidí – kafíčka. Někdo si řekne – co je na něm divného? Nasypu, zaliju horkou vodou, šupnu tam cukřík, případně smetánku, či mléko a je hotovo! Ale ono to není tak jednoduché. Nebudeme se zabývat tím, jestli se do tohoto nápoje hodí cukr a smetánka, jestli to nepotlačuje právě chuť a vůni (samozřejmě, že potlačuje, ale prostě každý máme jiný vkus a chutě). Budeme se zabývat už tím počátkem. Co si do hrnečku, šálku, skleničky, či kávovaru vlastně nasypeme.
Co do toho?
Tak se nyní podívejme, co vlastně máme nasypat do zmíněných nádob abychom si udělali opravdu to nejkvalitnější, co si v naší cenové kategorii (každý z nás není boháč, aby si kupoval to nej nej na světě), můžeme pořídit. Zásada číslo jedna zní – nezaměňujte instantní náhražku za opravdovou zrnkovou kávu! Je to ještě větší kvalitativní rozdíl, než když žena místo mužského penisu použije k uspokojení svojí touhy salátovou okurku.